Наша зміна століття – ера інновацій в технологіях і новинок обладнання. Тому лідери ресторанної сфери активно використовують таке оснащення як ресторанний ліфт. Багато спочатку не бачать в ньому необхідності і набувають в останню чергу, а даремно!
Що дає ліфт в ресторані?
Переоцінити гідності кухонного ліфта неможливо. Адже він економить час і сили, обслуговуючого персоналу, суттєво прискорюючи обслуговування гостей, до їх чималого задоволення. А задоволений клієнт – це постійний клієнт, і стабільний фінансовий результат господаря.
Сервісний підйомник швидко транспортує між поверхами продукти і посуд, готові страви і напої. А ще він береже дорогий посуд. Дослідження довели, в ресторанах з ліфтами посуд б’ється на 60% рідше, ніж в закладах без підйомного обладнання.
Крім того, виключається ситуація, що офіціант, несучи тацю з гарячими стравами оступиться і покотиться по сходинках з ризиком травмувати себе і відвідувачів. Ресторанний ліфт – ваш надійний помічник.
Важливі особливості застосування кухонних ліфтів
Одним з головних відмінностей ресторанних підйомників є внутрішнє оздоблення кабіни. Вона покривається антибактеріальними матеріалами: харчової нержавейкой або багатокомпонентними пластиковими панелями. Тому кабінку легко мити і дезінфікувати.
Важливо! Перевозити в одній і тій же кабіні торт і брудний посуд не дозволить санслужба, тому в будівлі ресторану потрібно два кухонних підйомника: один для подачі страв, чистого посуду і напоїв в зал, а другий – для повернення всього непотрібного в кухню.
Плюси ресторанних підйомників
До переваг кухонних ліфтів варто віднести:
Замовити в Україні надійний, якісний і доступний сервісний підйомник для вашого ресторану ви можете звернувшись до наших менеджерів.