sky
lift

Навіщо потрібен ресторанний ліфт?

Наша зміна століття – ера інновацій в технологіях і новинок обладнання. Тому лідери ресторанної сфери активно використовують таке оснащення як ресторанний ліфт. Багато спочатку не бачать в ньому необхідності і набувають в останню чергу, а даремно!

Що дає ліфт в ресторані?

Переоцінити гідності кухонного ліфта неможливо. Адже він економить час і сили, обслуговуючого персоналу, суттєво прискорюючи обслуговування гостей, до їх чималого задоволення. А задоволений клієнт – це постійний клієнт, і стабільний фінансовий результат господаря.

Сервісний підйомник швидко транспортує між поверхами продукти і посуд, готові страви і напої. А ще він береже дорогий посуд. Дослідження довели, в ресторанах з ліфтами посуд б’ється на 60% рідше, ніж в закладах без підйомного обладнання.

Крім того, виключається ситуація, що офіціант, несучи тацю з гарячими стравами оступиться і покотиться по сходинках з ризиком травмувати себе і відвідувачів. Ресторанний ліфт – ваш надійний помічник.

Важливі особливості застосування кухонних ліфтів

Одним з головних відмінностей ресторанних підйомників є внутрішнє оздоблення кабіни. Вона покривається антибактеріальними матеріалами: харчової нержавейкой або багатокомпонентними пластиковими панелями. Тому кабінку легко мити і дезінфікувати.

Важливо! Перевозити в одній і тій же кабіні торт і брудний посуд не дозволить санслужба, тому в будівлі ресторану потрібно два кухонних підйомника: один для подачі страв, чистого посуду і напоїв в зал, а другий – для повернення всього непотрібного в кухню.

Плюси ресторанних підйомників

До переваг кухонних ліфтів варто віднести:

  • оперативну установку навіть в готовому будинку;
  • мінімальні розміри, ліфт з порталом з металоконструкцій займе всього 1 – 2м2;
  • має зручні двері в вигляді вертикально-піднімається гільйотини;
  • надійне і доступне користування;
  • стильних екстер’єр, відповідний для закладів, оформлених у всіх стилях;
  • можливість запросто демонтувати і переустановити в іншому місці;
  • вантажопідйомність до 250 кг, тому в ньому можна перевозити і продукти для кухні;
  • мало використовують електричної енергії, але дуже продуктивні;
  • знижують витрати на персонал (потрібно менше офіціантів).

Замовити в Україні надійний, якісний і доступний сервісний підйомник для вашого ресторану ви можете звернувшись до наших менеджерів.

 

схожі статті